Travelvision TVA 80 volautomaat met auto skew

Nieuw

Travelvision TVA 80 volautomaat met auto skew

Meer details

2 Items

1 895,00 €

Meer informatie

TravelVision TVA80 Auto SKEW  volautomatische schotelantenne
 

De Travel Vision TVA 80 is een 80 cm volautomatische schotelantenne.Deze automatische schotel heeft een zeer stabiel en robuust ontwerp en is daardoor geschikt om ongestoord televisie kijken. Doordat er gebruik is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen is deze schotel verzekerd van een jarenlange onderhoudsvrije en storingsvrije werking. Het systeem is voorzien van de nieuwste DVB-S2 satelliet herkenning technology en daardoor perfect geschikt voor het ontvangst van tv in HD kwaliteit. Deze schotel heeft een gering gewicht en door zijn lage opbouwhoogte ideaal voor montage op camper, caravan, vrachtwagen of boot.

Met slechts één druk op de knop richt de Travel Vision TVA zichzelf volledig automatisch uit op de satelliet naar keuze. Er zijn 6 satelliet posities voorgeprogrammeerd waaronder de Astra 1 en 3.
De TVA 80 heeft een automatische SKEW aanpassing, deze is nodig om in Zuid-Spanje en Portugal verzekerd te zijn van een optimale ontvangst.
De SKEW zorgt ervoor dat de lnb iets anders in het hart van de schotel wordt gedraaid omdat de signaal invalshoek in het zuiden anders is dan bij ons

Elke (HD) ontvanger en televisie met ingebouwde satellietontvanger kan worden aangesloten op de control unit van de Travel Vision TVA. De control unit kan door onze monteur volledig worden weggewerkt en u bedient het systeem middels een overzichtelijk bedieningspaneel.

Mocht u nu niet goed weten welk formaat schotel u moet bestellen, kijk dan tussen de afbeeldingen naar de footprints en bepaal aan de hand van uw bestemming welk formaat van toepassing is.

TVA 65 TVA 80
Antenne 65 cm offset 80 cm offset
Afmetingen (lxbxh) 87x66x19cm 103x81x21cm
Gewicht 12,5 kg 14 kg
Voeding 12 ~ 24V DC 12 ~ 24V DC
Voorgeprogrameerde satellieten 6 6
Software update via USB via USB
Automatische inklapbeveiliging ja ja
Garantie 2 jaar 2 jaar

Recensies

Schrijf uw recensie

Travelvision TVA 80 volautomaat met auto skew

Travelvision TVA 80 volautomaat met auto skew

Travelvision TVA 80 volautomaat met auto skew

Schrijf uw recensie

Downloaden