FAQ- veelgestelde vragen MPK dakluiken Bekijk groter

FAQ- veelgestelde vragen MPK dakluiken

Nieuw

vind u een uitgebreide FAQ van MPK dakluiken

Meer details

Meer informatie

AQ - Veelgestelde vragen

Kan ik MPK-producten rechtstreeks bij u kopen?

Voor u als eindgebruiker is het mogelijk om complete dakluik kappen en reservekappen rechtstreeks bij ons aan te schaffen.

Neem hiervoor contact op met een vertrouwde  sales@cencparts.com

U kunt ook accessoires en reserveonderdelen voor uw MPK-dakkap rechtstreeks bij ons aanvragen     sales@cencparts.com

Alle beschikbare reserveonderdelen zijn te vinden in de installatie- en bedieningshandleidingen van de respectieve modellen op de laatste pagina's.

 

Waar kan ik de installatie- en bedieningsinstructies vinden?

De installatie- en bedieningsinstructies kunnen worden gedownload van onze website Downloads

 

Waar vind ik het registratienummer (E13) en de algemene exploitatievergunning voor de TÜV?

Het goedkeuringsnummer (E13 * 43R *) is aan de buitenkant van de buitenkap gestempeld. Op onze website vindt u de vereiste gebruikslicentie om te downloaden. downloads

 

Wat is de maximale snelheid voor uw dakkappen?

We adviseren een maximale snelheid van 160 km / u voor de VisionStar- en VisionVent-modellen en 130 km / u voor alle andere modellen.

Zorg ervoor dat de dakkappen altijd in de rijrichting worden gemonteerd met een scharnier of met een opener en zorg ervoor dat ze zijn vergrendeld en vergrendeld voordat u wegrijdt.

 

Mijn dakkap is geen bevestigingsmateriaal (schroeven / pakking).

Schroeven en pakkingen zijn niet inbegrepen, omdat de lengte van de schroeven en het te gebruiken afdichtmiddel sterk afhankelijk zijn van de respectieve installatiesituatie. U vindt hierover informatie in de installatie- en bedieningsinstructies. downloads 

 

Mijn dakraam is kapot, welke reservekap heb ik nodig?

Onze dakkapmodellen 42, 46, 4600 en VisionVent M zijn in principe uitwisselbaar ( modulair principe ). De bijbehorende vervangende kappen kunnen eenvoudig worden bevestigd aan een bestaand buitenframe met een uitsparing van 400x400 mm.

Het modulaire principe is ook van toepassing op de uitsparing 280x280mm.

 

Kan een combi- of geplooid frame achteraf worden ingebouwd?

Onze binnen frames voor dakkappen met de uitsparingen 400x400 mm kunnen onderling worden verwisseld. Dit geldt ook voor kappen met een uitsparing van 280x280 mm.

280x280 mm ( modulair principe ).

 

Kan de geforceerde ventilatie mijn dakkap sluiten?

Ons VisionStar-model is beschikbaar met of zonder geforceerde ventilatie. Door een afdichting te installeren, is het mogelijk om de dealer voor gedwongen ventilatie vervolgens te sluiten

We raden echter ten zeerste af om de geforceerde ventilatie te sluiten, omdat een minimale waarde voor geforceerde ventilatie in het voertuig niet mag worden onderschreden. In het voertuig kan gevaarlijke CO²-vorming optreden. Neem contact op met uw voertuig fabrikant als u de geforceerde ventilatie nog steeds wilt sluiten.

Alle andere modellen worden door ons alleen aangeboden met geforceerde ventilatie, het sluiten van de geforceerde ventilatie is niet mogelijk.

 

Hoe maak ik de tussenruimten van mijn VisionVent het beste schoon?

Nadat u het telescoopdisplay uit het frame hebt verwijderd, raden we aan om de kap in een met water gevulde bak (bijv. Een badkuip) te weken en deze vervolgens met behulp van de handgrepen door het water te trekken zodat het vuil kan worden weggespoeld.

Gebruik geen schoonmaakmiddelen omdat deze het plastic kunnen aantasten!

Recensies

Schrijf uw recensie

FAQ- veelgestelde vragen MPK dakluiken

FAQ- veelgestelde vragen MPK dakluiken

vind u een uitgebreide FAQ van MPK dakluiken

Schrijf uw recensie