Aanbieding! MECATRONIC 850 FLAT SKEW PLUS TWIN (DF) Bekijk groter

MECATRONIC 850 FLAT SKEW PLUS full hd tv en joyne module

Nieuw

complete meteen kijken set schotel met autoskew en gps compleet met Joyne module en TV .

Excl montage

Meer details

2 Items

1 875,00 €

In plaats van 2 598,00 €

Meer informatie

De Mecatronic 850 FLAT Skew Plus Twin heeft een zogenaamde Twin LNB. De TWIN LNB zorgt ervoor dat er twee receivers op de LNB kunnen worden aangesloten en dus op twee plaatsen TV kan worden gekeken.

De Mecatronic 850 FLAT Skew Plus Twin is een zeer betrouwbare en accurate schotel met een zeer geringe opbouwhoogte van slechts 18.5 cm. De Mecatronic Flat Skew Plus is een van de meest platte schotels die op de markt te verkrijgen is.

De schaal en de motor eenheid zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De toegepaste motoren zijn robuuste en zorgen voor een betrouwbare werking. Er is zoveel mogelijk vermeden om electronica in de buitenunit toe te passen, electronica in de binnenunit is beter beschermd tegen de elementen waardoor het systeem dit hoge niveau van betrouwbaarheid heeft.

De Mecatronic 850 FLAT Skew Plus Twin schotel heeft een totaalgewicht van 11 kg en is te combineren met een receiver naar keuze. De LNB SKEW wordt volautomatisch aangepast aan uw GPS positie t.o.v. de satelliet voor een optimale ontvangst. De Schotel kan door de het bepalen van de GPS positie de gewenste satelliet snel en accuraat vinden.

De Mecatronic 850 FLAT Skew Plus Twin heeft een DVB-S2 tuner en is hierdoor volledig klaar voor de toekomstige digitale uitzendingen. De Plus uitvoering van Mecatronic heeft 15 satellietposities.

Kortom: Voor een goed, betrouwbaar en robuust satelliet systeem, die als eerste klaar is voor de toekomstige wijzigingen van ASTRA en Canal Digitaal, adviseren wij een systeem van MECATRONIC.

Recensies

Schrijf uw recensie

MECATRONIC 850 FLAT SKEW PLUS  full hd tv en joyne module

MECATRONIC 850 FLAT SKEW PLUS full hd tv en joyne module

complete meteen kijken set schotel met autoskew en gps compleet met Joyne module en TV .

Excl montage

Schrijf uw recensie

Inhoud