Verdien geld met uw klantnummer! Indien iemand die door u is gestuurd bij ons langskomt en een afspraak maakt voor een onderhoudsbeurt of een accessoire aanschaft van meer dan €750,  dan ontvangt u als aangever €25 tipgeld tegoed . Dit tegoed word in mindering gebracht bij de eerstvolgende keer dat u bij ons een servicebeurt laat uitvoeren of voor meer dan €750 een accessoire wordt aangeschaft.

Hoeveel u uiteindelijk betaald is dan helemaal afhankelijk van uzelf. Voorbeeld: U heeft ervoor gezorgd dat er zich 6 nieuwe mensen bij ons hebben aangemeld welke allemaal een afspraak hebben gemaakt voor een servicebeurt en/of accessoire.

U ontvangt dan €150 tegoed. Zodra u een BOVAG-beurt laat uitvoeren, dan krijgt u €150 korting op deze beurt. Wat zijn de voorwaarden? U als tipgever staat al bij ons in het klantenbestand en heeft in de afgelopen 5 jaar een beurt laten uitvoeren. De aangebrachte klant staat nog niet bij ons in het bestand of is minimaal 5 jaar lang meer geen klant bij ons geweest.

U geeft uw klantnummer mee aan de nieuwe klant en wij boeken het tegoed op uw naam.

Wees actief en verdien flinke kortingen op uw volgende aankoop of servicebeurt.