Workshop satelliet antennes

Handige Links

Aanbiedingen

Evenementen

Caravan mover workshop

Lees verder

maart 16, 2018  Naar  februari 16, 2018
Pijnacker
Workshop satelliet antennes

Uniek in Nederland 'Satelliet Workshops' bij "Camperience" te Hoogvliet/Rotterdam.

Vaak is de gemiddelde kampeerder ondernemend en wil hij graag alles weten over zijn eigen caravan/Camper . Het liefst zou hij alles zelf doen, maar helaas kan dit niet. Je mist thuis vaak de benodigde gereedschappen . Bij Camperience in Hoogvliet RT hebben ze da...

Uniek in Nederland 'Satelliet Workshops' bij "Camperience" te Hoogvliet/Rotterdam.

Vaak is de gemiddelde kampeerder ondernemend en wil hij graag alles weten over zijn eigen caravan/Camper . Het liefst zou hij alles zelf doen, maar helaas kan dit niet. Je mist thuis vaak de benodigde gereedschappen . Bij Camperience in Hoogvliet RT hebben ze daar wat op gevonden. Daar organiseren ze Satelliet Workshops. Je kan daar je eigen schotel opbouwen onder begeleiding van een deskundige en kan daar gebruikmaken van  alle benodigde gereedschappen.

Met 10 verschillende merken en nagenoeg zoveel types en omliggende accesoires is het zeerlastig om een goede keus te maken. Daar de meeste bedrijven maar 2 merken verkopen is een juist en onafhankelijk advies ver te zoeken. Men kijkt vaak alleen maar naar eigenbelang om u de schotel te verkopen die zij kwijt willen of met welke leverancier zij een deal hebben gesloten . Dit leidt vaak tot onaangename verassingen. Niet bij Camperience  daar zijn alle merken te verkrijgen  en krijgt u onafhankelijk advies- voor de juiste schotel  passend bij uw camper/ caravan en budget.

Tijdens de workshop bent u samen met  gelijkgezinden die allemaal dezelfde interesses hebben; namelijk hun camper/ caravan en de techniek en graag willen weten hoe alles in elkaar zit. Samen met de aanwezige deskundige bepaalt u welke Satelliet * er op uw camper/caravan wordt gebouwd. Afhankelijk van de handigheid van de klant werken de monteurs meer of minder aan uw caravan/camperzodat ook de mensen met 2-linker handen uiteindelijk ook met een goed werkende satelliet naar het huis gaan .Tussen de middag is er een  lunch waar alle sterke campingverhalen de revue passeren. Aan het eind van de dag gaat u met een perfect werkende schotel  en een trots gevoel naar huis.

Het voordeel is dubbel: je hebt de montage van de schotelvan heel dichtbij meegemaakt; alles bedrading weggewerkt zoals je dat zelf graag ziet  en je bespaart 200 Euro op de montagekosten incl de inklap beveiliging  die je nu dus niet hoeft te betalen. En je behoudt volledige fabrieksgarantie.

Welke merken kunne wij u zoal bieden .
Satenne , campteksat , Oyster, Teleco, Mecatronic, Maxvieuw, Kathrein Megasat,en alle andere die we zijn vergeten op te noemen .
Deelname aan de worshop is 75 Euro en een schotel bij ons uit te zoeken . Teveel betaald u nooit wij berekenen voor de schotel ongeacht welk merk altijd de laagste internet prijs in Nederland U bent dan Net Zeeuws meisje en betaald geen cent teveel .

Op Woensdag 19 Maart word de eerst volgende workshop gehouden.
daarna zal op bas van vraag meerdere workshops worden ingepland . 

 

Ook mensen die van ver komen kunnen met een van onze Workshops mee doen. Zij kunnen de Workshop bijwonen in combinatie met een verblijf op de camping in de omgeving circa 15 km bij ons vandaan .
www.campingdeoudemaas.nl

De workshop kent  2 aanvangstijden. Geef dus aan naar welke aanvangstijd uw voorkeur uitgaat.
Eerste groep van 08.00 tot 12.00 uur  4caravans/campers
De tweede groep van 13.00 tot 17.00 uur  2  caravans/campers
Koffie is inbegrepen bij de workshop .
Indien u bij ons wilt lunchen is dit ook mogelijk.  De lunch kost 5 euro en bestaat uit diverse belegde broodjes, krentebol en melk, koffie of thee om te drinken.
Geef bij de reservering aan met hoeveel personen u bent en of u gebruik wilt maken van de lunch. 

Meer

Workshop satelliet antennes  There are no products in this category