Movers

Handige Links

Aanbiedingen

Evenementen

Caravan mover workshop

Lees verder

maart 16, 2018  Naar  februari 16, 2018
Pijnacker

Movers  Er zijn 27 producten

Subcategorieën

 • Camptek ego Movers

  Camptek movers zijn mover die speciaal ontwikkeld zijn voor de kritische kampeerder. Waar alle movermerken en prijzen de pan uit schieten, hebben wij deze mover juist ontwikkeld voor de kampeerder die niet te veel wil uitgeven maar wel een hoop zekerheid wil hebben. We hebben niet ingeboet op kwaliteit, kracht en prestatie's. Maar wel op een groot netwerk, grote advertentie budgets, vertegenwoordigers met lease auto's en hoge dealermarge's .

  U betaald dit allemaal tenslotte zelf. Inmiddels hebben we 4 uitvoeringen die allen kwalitatief goede movers zijn en waar 5 jaar garantie tot de mogelijkheid behoort. We werken samen met een klein en hecht dealer netwerk die net zo veel ziel en zaligheid in het verkopen en monteren stoppen als u zelf. Geen grote megastore's, nee, de kans is groot dat de eigenaar van één van onze dealers de mover zelf onder uw caravan zal bouwen. Waardoor er veel betrokkenheid is met u. Er zal samen worden besproken waar u de accu wilt hebben en op welke manier deze word neergezet. Waardoor u en uw caravan op de eerste plaats staat.

  <!-- BEGIN LivePerson Monitor. -->
  <script type="text/javascript"> window.lpTag=window.lpTag||{};if(typeof window.lpTag._tagCount==='undefined'){window.lpTag={site:'63497'||'',section:lpTag.section||'',autoStart:lpTag.autoStart===false?false:true,ovr:lpTag.ovr||{},_v:'1.5.1',_tagCount:1,protocol:location.protocol,events:{bind:function(app,ev,fn){lpTag.defer(function(){lpTag.events.bind(app,ev,fn);},0);},trigger:function(app,ev,json){lpTag.defer(function(){lpTag.events.trigger(app,ev,json);},1);}},defer:function(fn,fnType){if(fnType==0){this._defB=this._defB||[];this._defB.push(fn);}else if(fnType==1){this._defT=this._defT||[];this._defT.push(fn);}else{this._defL=this._defL||[];this._defL.push(fn);}},load:function(src,chr,id){var t=this;setTimeout(function(){t._load(src,chr,id);},0);},_load:function(src,chr,id){var url=src;if(!src){url=this.protocol+'//'+((this.ovr&&this.ovr.domain)?this.ovr.domain:'lptag.liveperson.net')+'/tag/tag.js?site='+this.site;}var s=document.createElement('script');s.setAttribute('charset',chr?chr:'UTF-8');if(id){s.setAttribute('id',id);}s.setAttribute('src',url);document.getElementsByTagName('head').item(0).appendChild(s);},init:function(){this._timing=this._timing||{};this._timing.start=(new Date()).getTime();var that=this;if(window.attachEvent){window.attachEvent('onload',function(){that._domReady('domReady');});}else{window.addEventListener('DOMContentLoaded',function(){that._domReady('contReady');},false);window.addEventListener('load',function(){that._domReady('domReady');},false);}if(typeof(window._lptStop)=='undefined'){this.load();}},start:function(){this.autoStart=true;},_domReady:function(n){if(!this.isDom){this.isDom=true;this.events.trigger('LPT','DOM_READY',{t:n});}this._timing[n]=(new Date()).getTime();},vars:lpTag.vars||[],dbs:lpTag.dbs||[],ctn:lpTag.ctn||[],sdes:lpTag.sdes||[],ev:lpTag.ev||[]};lpTag.init();}else{window.lpTag._tagCount+=1;} </script>
 • Enduro Mover


  "gemak dient de mens"

  De techniek blijft zich ontwikkelen. Steeds meer handelingen die vroeger veel inspanning kostten, kunnen tegenwoordig automatisch, met veel gemak! Eén van die handelingen was het manoeuvreren van een caravan. Op de camping, op de parkeerplaats of gewoon in de stalling. Veel sjorren en duwen.

  Met een enduro caravanmover manoeuvreert u met gemak uw caravan in elke gewenste positie, op nagenoeg elk soort ondergrond en rond elke hoek. Simpelweg door het drukken van een van de knoppen op de afstandsbediening!

  enduro caravanmovers zijn met de grootste zorg geproduceerd en ondergaan vele kwaliteitscontroles voordat ze uitgeleverd worden. Ze beschikken over een ABE (voor Duitsland) en zijn TÜV gekeurd!

  .

 • Reich Movecontrol

  Op de grote weg. Uw thuis gaat met u mee. Voor een fijne vakantie.
  Want dat heeft u wel verdient.

  Dat vinden wij ook. Daarom willen wij de vakantie met de caravan nog eenvoudiger maken. Dat is onze passie en daarom creëren wij in onze Ideeën-Fabriek bij REICH iets bijzonders: de easydriver. Zodat u lekker van uw vrijheid kunt genieten. Heel eenvoudig.

  Easydriver is de nieuwe caravanvrijheid waarmee u bijvoorbeeld iets groots kunt doen en eenvoudig kunt bewegen – zoals uw caravan op twee of op vier wielen met ons nieuwe rangeersysteem.

  Hiermee rangeert u uw caravan heel easy in elke opening. Zo komt u ontspannen aan en verheugt u zich eenvoudig op alles wat nog te beleven en te ontdekken valt.

  easydriver. Eenvoudig vrij.

  Tot later!

 • Simpark mover

  De oplossing

  SimPark is actief op het gebied van movers voor zowel de particuliere als de professionele markt.  
  Wij bieden voor het parkeren en/of verplaatsen van een caravan of trailer de meest eenvoudige oplossing. 
  De SimPark is weliswaar niet de voordeligste mover op de markt, maar zeker wel de enige mover die
  vervaardigd is van het duurzame materiaal RVS. 
  Door het gebruik van RVS (roestvast staal) is het voor de SimPark overbodig om de mover 
  te bedekken met  “plastic kappen”.......wat u ziet is wat u koopt. 

  Veiligheid

  Als extra veiligheid heeft de SimPark Easymatic mover een unieke "wegrijdbeveiliging" die het
  wegrijden met aangedrukte aandrijfrollen onmogelijk maakt. Zodra men de stekker van de caravan
  in de trekhaak contactdoos stopt, gaan de aandrijfrollen automatisch van de banden af.
  De SimPark is mede door deze optie de veiligste mover op de markt. 

  Kracht en efficiëntie

  Onze mover is geschikt voor caravans en trailers tot maximaal 2500 kg. 
  Dit om aan te geven dat de twee zeer krachtige motoren in combinatie 
  met de geavanceerde elektronica hun werk probleemloos kunnen verrichten.
  De TROS-KCK movertest van 2008 laat u zien dat de SimPark mover niet voor niets als BESTE mover
  is uitgeroepen.(klik hier voor de meest recente (2008) movertest van TROS Radar
  ) 

  Goede grip


  De aandrijfrollen zijn vervaardigd van duuraluminium van de allerhoogste kwaliteit en hardheid.
  Het speciale profiel zorgt ervoor dat het vuil automatisch uit de rollen wordt gedrukt.
  Zo bent u altijd gegarandeerd van een maximale grip op de banden.
  Nat gras, kuilen, rul zand, in of uitritten, op ieder terrein voelt de SimPark mover zich thuis. 

  Comfortabele bediening

  De slow-start / slow-stop aandrijving (starten en stoppen zonder schokken) is hoofdzakelijk ontwikkelt 
  om de krachten die de mover ontwikkelt geleidelijk over te brengen op de chassis van uw caravan. 
  Het doorbuigen van uw caravan chassis wordt hiermee tot het minimale beperkt.
  Tevens wordt het manoeuvreren zeer comfortabel, zodat het servies en andere goederen
  in de caravan op hun plaats blijven. Daarnaast kunt u uw caravan en/of trailer tot op de
  millimeter nauwkeurig verplaatsen en maakt het aankoppelen gemakkelijk zonder kans
  om schade aan de achterbumper te veroorzaken.

 • P1 Mover

  p1movers.jpg

  Maak kennis met de P1 mover. De meest krachtige caravanmover voorzien van het revolutionaire Load Information System en een multifunctionele afstandbediening met LCD display.

  Decennia aan ervaring hebben geresulteerd in een perfecte combinatie van een kwalitatief hoogwaardig mechanisme aangestuurd door hightech elektronica. De P1 mover is de eerste caravanmover voorzien van een multifunctionele afstandbediening die u via het LCD display real-time informatie toont. Zo laat o.a. het unieke Load Information System (LIS) zien hoe zwaar de mover tijdens gebruik wordt belast, zodat u het systeem optimaal onder controle kunt houden. Tevens wordt de conditie van de accu getoond. De afstandbediening heeft een ingebouwde temperatuurmeter en zaklamp en kan via een USB aansluiting makkelijk worden opgeladen. De P1 mover automatische uitvoering is voorzien van een beveiliging die de aandrijfrollen direct terugtrekt zodra u de caravan aan de auto koppelt. (Roller Auto Pullback System)

 • Truma
per pagina
Toont 1 - 12 van de 27 items
Toont 1 - 12 van de 27 items