Service

Handige Links

Aanbiedingen

Evenementen

Caravan mover workshop

Lees verder

maart 16, 2018  Naar  februari 16, 2018
Pijnacker

Service  Er zijn 12 producten

Subcategorieën

 • Caravan onderhoud BOVAG

 • Schade reparatie
 • Vloer vullen caravan

  Herkent u dit? U loopt in uw caravan en het lijkt alsof uw vloer beweegt. Het lijkt wel of u over eierdozen loopt.
  Nu hoeft u niet in paniek te raken, dit is een veelvoorkomend euvel voor een caravan en kan vrij eenvoudig gerepareerd worden.

  Uw eerste gedachte zal zijn: als ik er maar niet door heenzak. Wees gerust, dit zal niet gebeuren. We hebben hier een speciale vulmethode voor ontwikkeld.

  We vullen de vloer vanaf de onderzijde, zodat er geen beschadigingen aan het interieur hoeven worden aangebracht, zoals bij andere vulmethode's. Na deze behandeling voelt uw vloer weer hard aan zoals u gewend bent bij een nieuwe caravan.

 • Caravansloop

   

 • Occasions

   Naast onderhoud en schadeherstel hebben wij ook regelmatig een aanbod van gebruikte door inruil verkregenoccasions. Deze occasions van verschillende merken en types worden bij verkoop voorzien van een BOVAG keuring en het daarbij behorende keuringsrapport! Caravans boven de € 3.500,- krijgen altijd 1 jaar BOVAG garantie

  Naast de occassions kunnen wij u ook de (meeste) nieuwe caravans leveren. Als u aangeeft in welke caravan u geïnteresseerd bent, geven wij u graag een vrijblijvende offerte

  Tevens kunt u ook bij ons terecht voor advies bij aankoop of verkoop (-bemiddeling) van uw huidige caravan.

   

 • As revisie

  anitwist.gif

Toont 1 - 12 van de 12 items
Toont 1 - 12 van de 12 items