Luifel & Luifel accesoires

Handige Links

Aanbiedingen

Evenementen

Caravan mover workshop

Lees verder

maart 16, 2018  Naar  februari 16, 2018
Pijnacker

Luifel & Luifel accesoires  There are no products in this category

Subcategorieën

 • Thule

  Aan de wand gemonteerde luifels

  Luifels voor caravans worden meestal aan de zijwand gemonteerd. U kunt er zeker van zijn dat er een Thule luifel bij uw caravan past, dankzij ons breed assortiment aan adapters, ontwikkeld in samenspraak met en goedgekeurd door fabrikanten. En dat is nog niet alles: ze zijn makkelijk in de caravanrail te monteren.

  Op het dak gemonteerde luifels

  Een op het dak gemonteerde luifel is een geweldige keuze bij ruimte- of breedtebeperkingen. Het zorgt voor een geïntegreerde afwerking en op die manier blijft de caravanrail vrij voor andere doeleinden. Selectie van adapters voor montage op uw caravan beschikbaar.

  In de caravanrail gemonteerde luifels

  Een in de caravanrail gemonteerde luifel geeft u flexibiliteit. Hij is heel licht in vergelijking met wand- en dakluifels, en gemakkelijk te monteren zonder adapters. Aangezien het niet om een permanente montage gaat, kunt u nog steeds een luifel afwisselen met een voortent.

  Gebruiksgemak

  Handmatige luifels beschikken over een uitschuifbare zwengel en gemotoriseerde luifels beschikken over een afstandsbediening of schakelaar voor het eenvoudig openen en sluiten van de luifel. Dankzij het Thule Quick Release systeem zijn de steunpoten snel te ontgrendelen en bovendien worden ze verticaal uit de voorlijst neergelaten om mogelijke schade aan de caravanwand te voorkomen. Stel de steunpoten op de juiste hoogte in door middel van het gebruiksvriendelijke vergrendelingssysteem.

  Superieure stabiliteit

  Thule luifels zijn uitgerust met stabiele knikarmen in combinatie met een innovatieve rol-as ondersteuning. Dit zorgt niet alleen voor een luifeldoek die perfect op spanning is, maar verhoogt zo ook de windweerstand voor een veiliger gebruik. Afhankelijk van het luifeltype zijn lengtes van 4 meter en meer uitgerust met geïntegreerde spanarmen of met een spanstang om het luifeldoek strakker op te spannen. Al onze luifels zijn getest in verschillende weersomstandigheden voor een optimale stabiliteit.

  Beste keuze

  Jarenlang is Thule verkozen tot het beste luifelmerk. Daarnaast hebben caravan fabrikanten ons geholpen bij de ontwikkeling en vervolgens ons grote assortiment montagebeugels en adapters goedgekeurd.