Categorieën

Best verkochte producten

Handige Links

Fabrikanten

Aanbiedingen

Leveranciers

  • Fashion Supplier

Evenementen

Caravan mover workshop

Lees verder

maart 16, 2018  Naar  februari 16, 2018
Pijnacker

Caravan mover workshop

Van : vrijdag, maart 16, 2018
Naar : vrijdag, februari 16, 2018
Venue : PijnackerUniek in Nederland  Workshops' bij  Willemsen caravan en camper parts te Pijnacker .

Vaak is de gemiddelde kampeerder ondernemend en wil hij graag alles weten over zijn eigen caravan of camper . Het liefst zou hij alles zelf doen, maar helaas kan dit niet. Je mist thuis vaak de benodigde gereedschappen en op de grond werken is ook niet alles. Bij Willemsen in Pijnacker hebben ze daar wat op gevonden. Daar organiseren ze  Workshops. Je kan daar je eigen mover ,schotel, airco of zonnepaneel  opbouwen onder begeleiding van een deskundige en kan daar gebruikmaken van een garagebrug met alle benodigde gereedschappen.

Met 10 verschillende merken en nagenoeg zoveel verschillende accu’s is het zeer lastig om een goede keus te maken. Daar de meeste bedrijven maar 2 merken verkopen is een juist en onafhankelijk advies ver te zoeken. Men kijkt vaak alleen maar naar eigenbelang om u de accessoire  te verkopen die zij kwijt willen. Dit leidt vaak tot onaangename verassingen. Niet bij Willemsen   daar  krijgt u onafhankelijk advies- voor de juiste accessoire  passend bij uw caravan /camper en budget.

Tijdens de workshop bent u samen met  gelijkgezinden die allemaal dezelfde interesses hebben; namelijk hun caravan/camper en de techniek en graag willen weten hoe alles in elkaar zit. Samen met de aanwezige deskundige bepaalt u welke mover er onder uw caravan wordt gebouwd. Afhankelijk van de handigheid van de klant werken de monteurs meer of minder aan uw caravan/camper  zodat ook de mensen met 2-linker handen uiteindelijk ook met een goed werkende mover, sat  etc  naar het huis gaan .Tussen de middag is er een  lunch waar alle sterke campingverhalen de revue passeren. Aan het eind van de dag gaat u met een perfect werkende mover en een trots gevoel naar huis.

Het voordeel is dubbel: je hebt de montage van de mover van heel dichtbij meegemaakt; je hebt je caravan ook eens aan de onderkant gezien; en je bespaart  op de montagekosten die je nu dus niet hoeft te betalen. En je behoudt volledige fabrieksgarantie.

Ook mensen die van ver komen kunnen met een van onze Workshops mee doen. Zij kunnen de Workshop bijwonen in combinatie met een verblijf op de camping in de omgeving circa 15 km bij ons vandaan .
 De Koornmolen 

We starten om 0.900 en u moet er van uit gaan dat u minimaal een halve dag tot een dag zoet bent .
Indien u bij ons wilt lunchen is dit ook mogelijk.  De lunch kost 5 euro en bestaat uit diverse belegde broodjes, krentenbol en melk, koffie of thee om te drinken.
Geef bij de reservering aan met hoeveel personen u bent en of u gebruik wilt maken van de lunch. 

 Kijk op onze facebook pagina voor reacties nieuws  en foto's van de workshops 

Meestal worden de workshops op zaterdagen gehouden evt door de weeks is ook mogelijk. na overleg .
Komt u met meerdere uit een groep of caravanclub dan is groepskorting op de worksops mogelijk . 

Ook is het mogelijk om tegelijkertijd met de workshop een grote/kleine bovag beurt af te spreken Het leuke hiervan is dat u ook bij deze keuring nauw betrokken word en dit van kort bij mag meemaken .
de prijsen zijn in combinatie met de workshop .
indien ook gebruik wilt maken van dit aanbod geef dan dit tijdig door daar dit een beperking geeft in de workshop deelnemers. 

Wegens succes van de mover workshops gaan we in 2018 na vele vragen ook workshops houden voor airco's ,satelliet antennes, zonnepanelen en level systemen .U kunt dan ook een aantal accesoires combineren .

kleine bovag beurt 99,-
grote  Bovag Beurt 129,-
vakantie check   49.95 

Wat moet ik meenemen .

Evt accuboor met schroefbitjes. 
Klein gereedschap; wat schroevendraaiers, tangetjes etc etc.  Het is in de praktijk gebleken dat de wachttijden hierdoor korter worden. 
Wij hebben alle speciale professionele gereedschappen zelf  zoals; persluchtgereedschap, doppensets en dergelijke. Deze hoeft u niet mee te brengen .

Wij hopen u te mogen verwelkomen op een van onze bekende workshops  ca. 400 workshoppers zijn u al voorgegaan.